Zwangerschapsyoga


Zwanger zijn en bevallen is een natuurlijk proces. De kunst is dan ook de controle los te kunnen laten en alles zijn tijd en ruimte te geven. Yoga kan een bijdrage leveren aan het ervaren van meer rust in je lijf en ruimte in je hoofd. 

De yoga oefeningen zijn niet zwaar of moeilijk. Je hoeft dus geen ervaring te hebben en bij lichamelijk klachten is het altijd mogelijk de oefeningen aan te passen. Zodat je niks hoeft te forceren en toch mee kunt blijven doen.

Ademhaling en bekkenbodemoefeningen kunnen je helpen tijdens pijn of ander ongemak en maken je bewust van je lichaam, zowel voor, tijdens en na de geboorte.

Ontspanning en ontspanningsoefeningen zijn een aanvulling om nog meer te vertrouwen op jezelf en je eigen mogelijkheden. Spanning loslaten geeft vaak letterlijk meer ruimte, verlicht ongemak en geeft meer kracht en vertrouwen.

Als je vragen hebt kan je me altijd mailen of bellen


Je kunt instromen vanaf elk moment in je zwangerschap, ervaring met yoga is niet nodig. De meeste vrouwen beginnen rond 18 weken zwangerschap. Maar eerder of later ben je ook van harte welkom.

 

info@zwangerschapsyoga.nl  of 06-28906668